top of page

                            UITSLAG FINALERONDE ZUIDOOST-DRENTHE-CUP 2023

 

 

 

                            UITSLAGEN NA 3e SPEELRONDE ZUIDOOST-DRENTHE-CUP 2023

 

 

 

 

 

 

 

                                          ZUIDOOST-DRENTHE-CUP 2023


Speelavonden en finaleronden:


Donderdag 20 april 2023 bij JBV Coevorden, Nordhornerstraat 25 Coevorden
Donderdag 11 mei 2023 bij PC Schoonebeek, Sportpark de Kampen Schoonebeek
Donderdag 25 mei 2023 bij JBV Boules Doar, Mr. Kosterweg 49 Noordscheschut
Donderdag 7 september 2023 bij JBC Hardenberg, Sportpark “De Boshoek” Hardenberg
Donderdag 21 september 2023 bij De Emmese Boule. Ulevi 20 Emmen
Vrijdag 29 september 2023 JBV Coevorden, Nordhornerstraat 25 Coevorden
met de prijsuitreiking en een hapje en een drankje.

 

Melden:      Vanaf 18.15 uur
Aanvang:   19.00 uur
Spelvorm:   Doubletten; toegankelijk voor alle leden van verenigingen uit de regio 
                   Schoonebeek, Emmen; Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg; licentie is niet verplicht!!
Systeem:    In poules van 10 equipes 
Kosten:       € 20,00 per team
Prijzen:       Geld


Opgaven tot uiterlijk vrijdag 14 april 2023

Reglement t.b.v. “De Zuid-Oost Drenthe Cup”

 

1. Speeldagen en tijdsduur: - Alle speeldagen zijn op donderdag behalve de laatste speeldag; deze wordt op vrijdag gespeeld - Er worden 3 speelronden in de periode van april tot juni gespeeld (zg. de voorronden) en 3 speelronden in de periode van eind augustus tot oktober.(zg. de finaleronden) - Aanvang wedstrijden: 19.00 uur; melden kan tot uiterlijk 18.50 uur Tijdsduur: - De wedstrijden hebben een tijdsduur van 40 minuten en 1 extra werpronde. - De wedstrijden worden bij aanvang en einde d.m.v. fluitsignaal aangekondigd.

 

2. Toegankelijkheid en inleggelden: - De ZOD-Cup is toegankelijk voor alle leden van verenigingen (aangesloten of niet aangesloten bij de NJBB) in de regio Emmen, Schoonebeek, Coevorden, Hoogeveen en Hardenberg. - Mixteams van spelers van verschillende verenigingen zijn toegestaan. - De ZOD-cup is een promotie-toernooi; een licentie van de NJBB is dus niet verplicht!! Inleggelden: - Het inleggeld per equipe worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. - Het inleggeld moet worden voldaan op de 1e speelavond.

 

3. Opmaken van het eindklassement - 1 e : Het aantal gewonnen partijen (WP) - 2 e : Het algemeen saldo(AS); het verschil van het aantal voor- en tegenpunten uit de partijen - 3 e : Indien twee of meerdere equipes gelijk eindigen met het aantal winstpartijen (WP) en hun algemeen saldo (AS) dan pas wordt er gekeken naar het Onderling Resultaat (OR) - 4 e : Mocht het Onderling Resultaat ook nog gelijk zijn dan wordt er gekeken naar het Onderling Saldo (OS)

 

4. Inschrijvingen: - Inschrijvingen dienen op bijgevoegd inschrijfformulier gedaan te worden. - Inschrijvingen kunnen tot uiterlijk 1 week voor aanvang van de ZOD gedaan worden bij de organiserende vereniging.

 

5. AVG-privacyverklaring: - Bij inschrijving gaat u akkoord met de verwerking van evt. persoonlijke gegevens. Jeu de Boules vereniging Coevorden 3

 

6. Huisregels en sluiting kantine: - Deelnemers houden zich aan de huisregels van de vereniging waar een speelavond zich plaatsvind. - De vereniging kan haar kantine sluiten een half uur na beëindiging van de laatste partij van een speelavond.

 

7. Slotbepaling: - Bij calamiteiten en in omstandigheden waarin bovenstaande regelgeving voor de ZOD-cup niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding van de organiserende vereniging. - Voor 2023 is de organiserende vereniging JBV Coevorden, bereikbaar via Jan Vrielink, mobiel: 06-5164175

bottom of page